KTR Elektrotechniek betrouwbare 24-uurs service!

KTR - Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf werkzaam in de regio Den Haag en omstreken met een groot vast klantenbestand en jarenlange ervaring. Wij zijn de sterkste schakel als het draait om de bedrading bij u thuis of op kantoor.

Wij staan 24/7 voor u klaar voor het oplossen van storingen en problemen. Tevens zijn wij ook inzetbaar voor uw elektriciteitsnet, aanleggen van stroom in de keuken, badkamer, zolder, tuinverlichting, garage, groepenkast aanleggen aanpassen vervangen, nieuwe aanleg, renovatie enz. Het is dan ook ons doel om samen met u tot een kloppend totaalpakket te komen, waarin wij onze diensten naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren. Wij zijn de sterkste schakel als het draait om de bedrading bij u thuis of op kantoor.

De KTR electriciens zijn werkzaam in de gehele randstad!

Ons bedrijf vindt u in Delft maar wij staan klaar in de gehele randstad zonder hoge voorrijkosten. Wat te doen bij telkens kortsluiting door het eruit springen van uw aardlekschakelaar of als een gedeelte van groep het niet meer doet ? Wij staan 24/7 voor u klaar voor het oplossen van storingen en problemen.

Wilt u meer weten over de diensten, mogelijkheden en kwaliteiten van onze electricien in Den Haag? Neemt u dan een kijkje op onze website, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het online contactformulier in. Wij stellen uiteraard ook graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u gebruik maken van de diensten van onze electricien in Den Haag bij een stroomstoring? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens op onze website. Wij zijn u uiteraard graag van dienst.